Moederbord voor een scherpe prijs

AMD

Een AMD moederbord kun je in de webshop van Azerty.nl kopen voor een voordelige prijs, in de meeste gevallen heb je het moederbord de volgende werkdag al in huis. Een computer kan niet zonder een moederbord, de onderdelen in een computer communiceren met elkaar via een moederbord. Aan de hand van de werkzaamheden die je op de computer uit wilt voeren, kies je een geschikt moederbord in de webshop. Zowel voor zakelijke werkzaamheden als voor een game te spelen zijn er geschikte modellen.

Samenwerken met andere componenten

Een AMD moederbord heeft een belangrijk onderdeel namelijk de socket, de processor wordt hierin geplaatst die samenwerkt met de andere componenten van de computer. Bij de sockets heb je verschillende varianten, de AM3 en AM4 socket gaan al veel langere tijd mee. Bij de PGA versie zitten de pinnetjes die het contact verzorgen tussen het moederbord en de cpu al op de processor zitten. Deze PGA versie gaat inmiddels al meerdere generaties mee. Deze series zijn ook in het assortiment van Azerty.nl te verkrijgen.

AMD

De processor

Een processor in een computer is ook een cruciaal onderdeel, een processor van AMD is een uitstekende keuze wanneer je meerdere cores wilt benutten. De verhouding van de prijs en de kwaliteit is uitstekend te noemen, zeker wanneer je dit vergelijkt met andere merken. Aan de hand van de overige componenten kies je voor een moederbord, zijn de componenten van een ander merk is het goed na te kijken of het met elkaar samen kan werken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *