Beste crypto games

beste crypto games

Tegenwoordig zijn er heel veel games op internet te vinden. Denk aan schietspellen, gok spellen, race spellen en nog veel meer. Wist je dat er ook crypto games te vinden zijn op het internet? In deze spellen kan jij spelen of gokken met echte cryptomunten. Hiermee kan jij geld verdienen, maar ook verliezen uiteraard. Lees hier meer over de beste crypto games en kijk of er een game tussen zit die jou wel interessant lijkt!

Wat zijn crypto games?

Crypto games worden op de blockchain gemaakt en werken in het crypto ecosysteem. In deze games worden NFT’s aangemaakt. Deze kunnen verzeld of verhandeld worden. Deze crypto games zijn “play to earn games”. Dit onderscheid het van alle andere games. Wanneer je een NFT beheerd, krijg je inspraak over het huidige spel en telt jouw mening bij de ontwikkelingen van andere spellen. Daarnaast is het ook mogelijk om sommige dingen over te zetten naar andere spellen. Zo raak jij nooit je progressie kwijt!

beste crypto games

Top 3 beste crypto games

Hier is een lijst met de top 3 beste crypto games. 

  1. Axie Infinity: dit is een game die als beste is benoemd in 2021. In oktober 2021 had het spel ongeveer 203.000 actieve spelers. Bij de aanschaf heb je wel een Axie Infinity Token nodig, maar deze kun je later ook weer verdienen.
  2. DeFi Kingdoms: DeFi Kingdoms heeft een decentrale exchange, je kunt staken en je kunt lenden. Deze game is nog vol in ontwikkeling en is veelbelovend!
  3. Plant vs Undead: dit spel is nog niet volledig in werking, maar heeft wel een enorme community. Dit komt door gamers die vroeger een soortgelijk spel speelde. Deze token verkrijgbaar op PancakeSwap en Gate.io. Dit is ook een veelbelovend spel.

Geïnteresseerd in crypto games in het algemeen of 1 van deze games? Lees dan bij Bankr het volledige artikel en kom meer te weten over de beste crypto games.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *